Muçalla 3DMuçalla 3D

Kontrolli çimkave

Cimkat janë të vështirë për tu gjetur dhe për këtë arsye nevojitet ndihma e një eksperti për zbulimin e tyre dhe çrrënjosjen. Ne përdorim teknika efektive për të eleminuar cimkat dhe vezët e tyre. Profesionistët  tanë mbledhin dhe i pengojnë ata të kthehen. Mbështetur nga një eksperiencë e gjerë industriale, ne i parandalojmë klientët tanë nga një gamë e gjerë e rreziqeve shëndetësore që lidhen me çimkat . Ne u japim klientëve tanë shërbime të kontrollit të cilësisë së lartë të në çmimet më të lira.

Si punojmë?

Ne përdorim vakum në zonat e dyshuara ku çimkat pëlqejnë për tu fshehur. Për shtretërit që mund të përballojnë të nxehtit të lartë nevojiten 30 minuta për të vrarë të gjitha çimkat përfshirë vezë e tyre dhe në fund të shpurjen e tyre larg nga banesa juaj. Ne gjithashtu përdorim pesticidet në një mënyrë shumë të sigurt bazuar në kërkesat e klientëve.

Rezultati

  • Nuk ka rrezik për shëndetin e njeriut, duke përfshirë irritimin e lëkurës dhe simptomat alergjike
  • Sende të sigurta shtëpiake, si mobilje, veshje etj
  • Asnjë kërcënim për shëndetin e kafshëve shtëpiake