Muçalla 3DMuçalla 3D

Kontrolli furrtares

Furrtaret përhapin shumë sëmundje dhe ndotin ujin, ushqimin dhe cdo gje  tjeter. Furrtaret mund të jenë një kërcënim serioz për higjienën dhe duken me të vërtetë shumë të shpifura sidomos kur ju mund të jeni duke ngrënë ushqim. Armët tuaja që përdorni për eleminimin e tyre janë efektive vetëm kur ju mund të shihni furrtaren. Por do t’ju duhet një ndihmë ekspertësh kur bëhet fjalë për furrtaret e fshehura që shijojnë ushqimin tuaj kur nuk jeni aty. Mucalla 3D është shumë i përgatitur për artin dhe shkencën e heqjes së furrtareve  nga shtëpia dhe jeta, në mënyrë që ju të mos i shihni kurrë më në shtëpinë tuaj.

Si punojmë?

Ne aplikojmë xhel në vendet e dyshuara si psh të carat e murit, vrimat, lavamanet dhe ne vende te tjera për ti eleminuar ato plotësisht,
Metoda e aplikimit është plotësisht e sigurt për mjedisin dhe fëmijët.

Rezultati

  • Largimin e furrtareve pa e zbrazur ambjentin tuaj.
  • Mirembajtja e nivelit te larte te shendetit dhe pastërtisë
  • Zvogëlon rrezikun e sëmundjeve të mbartura nga furrtaret
  • Efekti afatgjatë që pengon furrtaret për një periudhë të gjatë kohore