Muçalla 3DMuçalla 3D

Kontrolli i molës

Siguria e leshit, trajtimit të pëlhurave, familjeve dhe dyqaneve është kërcënuar gjithmonë nga mola. Profesionistët tanë të aftë janë të përgatitur për largimin e molës nga banesat dhe bizneset. Shërbimet tona u përqëndruan kryesisht në eliminimin e burimeve të mbarështimit dhe kufizimin e hyrjeve të tyre. Ne kemi punësuar një ekip të aftë profesionistësh që përdorin teknologji të avancuar dhe kimikate të sigurta për të ekzekutuar shërbimet tona. Ekzekutimi në kohë i shërbimeve tona vlerësohet shumë nga klientët tanë me famë. Ne ofrojmë shërbimet tona të trajtimit të molës me normat më të vërteta.

Si punojmë?

Ne përdorim pesticidet e cilësisë më të lartë në sasinë e duhur që punon në mënyrë efektive te mola dhe të sigurt për njerëzit dhe mjedisin. Ndërsa i bëjmë shërbimet tona, marrim në konsideratë buxhetin e klientit. Ne dezinfektojmë përmes llakut duke e vënë theksin në kuzhinë, tualet dhe dyqane.

Rezultati

  • Leshi i sigurt dhe procesi i trajtimit te pëlhurës
  • Nuk ka dëme të pëlhurave të kushtueshme si mëndafsh dhe lesh
  • Kuzhinë , depo, tualete dhe dyqane të pastra
  • Asnjë dëm për gjërat tuaja të vlefshme