Muçalla 3DMuçalla 3D

Kontrolli i zhapikëve

Ka një larmi të madhe të zhapikëve në Shqipëri, nga të cilat disa janë banorë të pyjeve, ndërsa disa gjejnë banimin e tyre në shtëpi dhe apartamente. Duke rënë në ushqim, ato mund të shkaktojnë helmime fatale. Mbështetur nga një njohuri të drejtë dhe përvojë të gjerë në industri, ne i japim klientëve tanë zgjidhjet optimale të kontrollit të zhapikëve. Shërbimet tona janë shumë të përshëndetura nga klientët tanë të vlefshëm për  besueshmërinë e lartë dhe ekzekutimin efikas. Për më tepër, shërbimet tona mund të përdoren me kosto efektive.

Si punojmë?

Cilësia optimale e helmeve përdoret nga profesionistët tanë për të bërë shërbimet tona të kontrollit të zhapikëve. Ne kemi adoptuar metoda miqësore ndaj mjedisit për kontrollin e dëmtuesve pa shkaktuar asnjë dëm për njerëzit dhe pronat. Trajtimi bëhet në kohën kur ato bëhen aktive dhe dalin nga vendet e tyre të fshehura në kërkim të ushqimit të tyre.

Rezultati

  • Asnjë pamje e tmerrshme në shtëpi
  • Zvogëlon rrezikun e kontaminimit të ushqimit.
  • Nuk ka më mbetje të ndyra këtu e atje
  • Përmirësim i cilësisë së shëndetit