Muçalla 3DMuçalla 3D

Kontrolli i peshkut të argjendtë

Peshku i argjendtë dëmton  lidhjet e librit, perdet, kartela, letra, kuti dhe prandaj duhet të zhduken. Ata janë gjithashtu të njohur për të dëmtuar lëkurën dhe materialin e leshit. Zakonisht, ato gjenden në dushe, në dush dhe vende të tjera ku mund të gjejnë celulozë. Ne kontrollojmë ato plotësisht duke zhdukur mjedisin e tyre ushqyes. Shërbimet tona ofrohen nga profesionistë të kualifikuar, të cilët përdorin kimikatet e klasës së lartë për të hequr tërësisht kontrollin e peshkut të argjendtë. Pronarët mund të përfitojnë shërbimet tona me çmimet më të lira.

Si punojmë?

Ne heqim burimet e lagështisë si hidraulik dhe kondensim nga shtëpia juaj që mund të shkaktojë infektimin e peshkut të argjendtë. Lagështia është kushti ideal për t’u ushqyer. Ne përdorim agjentë kundër lagështirës për të zvogëluar përmbajtjen e lagështirës së nevojshme për mbijetesën e tyre. Për më tepër, ne ajrosim dyert e ngushta, pastrojmë ujin e pijshëm dhe përdorim një kondicioner për të zhdukur plotësisht peshkun e  argjendtë.

Rezultati

  • Nuk ka më tension të dëmtimit të pronës, si libra, sfonde, etj
  • Nuk ka pamje të tmerrshme në shtëpi
  • Sigurimi i veshjeve të lëkurës
  • Bllokime të plota kundër ndjenjave të pakëndshme të shkaktuara nga peshku i argjendtë