Muçalla 3DMuçalla 3D

Kontrolli pleshtave

Pleshtët janë parazitë të vegjël që jetojnë duke konsumuar gjakun në ambjentet ku jetojnë. Kjo kafshë kreditohet për transferimin e sëmundjeve nga një organ në tjetrin. Ata mund të çojnë në sëmundje të ndryshme fatale, si murtaja bubonike ose “Vdekja e zezë” e mesjetës. Ne kemi gdhendur një vend në këtë fushë duke u ofruar klientëve tanë shërbime të kontrollit të klasave superiore të pleshtave. Me një njohuri dhe eksperiencë të gjerë të kontrollit të pleshtit, ofrojmë shërbimet tona në mënyrën më efikase. Nuk kemi lënë asgjë të paprekur kur është fjala për një shërbim të besueshëm të kontrollit të pleshtave.

Si punojmë?

Ne kemi adoptuar mënyrat më efektive të kontrollit të pleshtave dhe kufizojmë hyrjet e tyre brenda shtëpisë dhe eliminojnë habitatet e tyre në natyrë. Për t’i eliminuar ato plotësisht nga një zonë e gjerë, ne përdorim kimikate tërësisht të sigurta për kafshët shtëpiake.

Rezultati

  • Asnjë kërcënim për njerëzit dhe kafshët shtëpiake
  • Eliminimi i telasheve të shkaktuara nga pleshtat
  • Nivel i rritur i rehati në shtëpinë tuaj
  • Çrrënjosja afatgjatë e këtij insekti të bezdisshëm