Muçalla 3DMuçalla 3D

Kontrolli rriqnave

Rriqnat janë parazitë që ushqehen me gjak dhe jetojnë pranë ambjenteve ku ushqehen. Ata janë një kategori e insekteve që injektojnë proteina gjatë ushqimit në trupin e njeriut, të cilat shkaktojnë infeksione dhe të kruara. Koha e shërimit varet nga imuniteti i trupit. Ne kemi një ekip të përzgjedhur të ekspertëve të përgatitur mirë në shkencën e kontrollit të shenjave nga objektet rezidenciale dhe komerciale. Pronarët mund të përfitojnë shërbimet tona me çmim shumë efektiv.

Si punojmë?

Ne përdorim kimikate optimale të cilësisë më të lartë dhe mjete dhe teknika të avancuara për të kontrolluar rriqnat  në një mënyrë shumë të sigurt. Së pari, i gjejmë ata nga vendet më të dyshuara dhe më pas i eliminojmë ato plotësisht duke siguruar që ata nuk do të kthehen për një kohë të gjatë.Ne kuptojmë kërkesat e ndryshme të klientëve dhe punojmë në përputhje me rrethanat.

Rezultati

  • Lehtësim i plotë nga çrregullimet e lëkurës dhe shumë sëmundje të dëmshme
  • Rritja e  sigurisë së njerëzve dhe kafshëve shtëpiake
  • Eliminimi i bezdisjes nga  kafshimi i rriqnave
  • Heqja e rriqnave  për një periudhë të gjatë kohore