Muçalla 3DMuçalla 3D

Kontrolli i zogjve

Zogjtë janë një kërcënim serioz për shëndetin e njeriut, mbajnë sëmundje dhe transmetojne mikrobe që shkaktojnë dëmtime të strukturave në një masë të madhe. Ne kemi adoptuar metoda më efikase për të ndihmuar klientët tanë bazuar në përvojën tonë të gjerë të industrisë. Asnjë zog nuk dëmtohet gjatë ekzekutimeve të shërbimeve cilësore. Ne kontrollojmë zogjtë në parimin e kufizimit të hyrjes për të parandaluar ata që hyjnë në lokalet tuaja. Shërbimet tona vlerësohen shumë nga baza e të dhënave tona të mëdha të klientëve të kënaqur. Buxheti i klientëve tanë me famë merret parasysh gjatë dhënies së shërbimeve tona superiore.

Si punojmë?

Ne kontrollojmë zogjtë në parimin e kufizimit të hyrjes dhe nuk u lejojmë atyre të hyjnë në lokalet tuaja. Ne e bëjmë shtëpinë tuaj dhe drithërat më të sigurtë duke instaluar rrjetëzën e zogjve, thumba dhe produktet e tjera të parandalimit të shpendëve. Gjatë trajtimit tonë, asnjë zog nuk dëmtohet.

Rezultati

  • Nuk ka më mbetje të bezdisshme
  • Nuk ka dëme të strukturave
  • Rreziku i bllokuar i shpërndarjes së embrioneve dhe sëmundjeve
  • Nuk ka dëme për drithërat