Muçalla 3DMuçalla 3D

Mirësevini në

Shërbime profesionale Muçalla 3D

Ka shumë pak emra, që ofrojnë shërbime të besueshme për kontrollet 3D. Ne kemi një ekip të përzgjedhur me profesionistë me përvojë, të cilët na ndihmojnë në përmbushjen e kësaj kërkese të madhe të kontrollit të dëmtuesve të ambjenteve tuaja. Çdo shërbim është planifikuar dhe ekzekutuar në një mënyrë të përsosur, qoftë shërbimi i kontrollit të termit ose shërbimi i kontrollit të furtareve. Vetëm të na kontaktoni dhe ne do t’ju ndihmojmë me zgjidhjet optimale bazuar në nivelin e infektimit.

Përse të na zgjidhni ne ?

Shërbimi 3D më i mirë në Shqipëri

Muçalla 3D ofron një gamë të gjerë të shërbimeve të dezifektimit me tarifat më të përballueshme në treg. Ne kemi përshtatur zgjidhjet më efektive të kontrollit të dëmtuesve për të gjitha hapësirat industriale, tregtare dhe shtëpia. Gama e gjerë e shërbimeve tona të kontrollit të dëmtuesve përfshin kontrollin e termiteve, kontrollin e insekteve të shtratit, kontrollin e mushkonjave, kontrollin e miut, kontrollin e kacabeve, kontrollin e anteve dhe të tjera.Muçalla 3D integron zgjidhje të menaxhimit të dëmtuesve që ndihmojnë shtëpinë tuaj dhe vendet e punës për të hequr qafe insektet e bezdisshëm. Më poshtë po listojmë përfitimet kryesore që ju mund të keni duke na punësuar për shërbimin tuaj të kontrollit 3D (Dezifektim, Dezinsektim, Deratizim).

Çmimet më konkuruese në Shqipëri

Jemi të gatshëm për të inspektuar ambjentin tuaj 24/7

Prona juaj nuk do të pësojë asnjë dëmtim gjatë punës tonë

Mbi 15 vite eksperiencë në këtë fushë

Paguaj vetëm kur ju të mbeteni të kënaqur nga shërbimi

Ne përdorim pesticide që mbrojnë ambjentin dhe janë antialergjikë

Testimonials

Ja çfarë thonë klientët rreth nesh

Mbi 2500 persona kanë zgjedhur Mucalla 3D për dezifetimin e ambjenteve të tyre.
Disa prej tyre dëshirojnë të shprehin mirënjohjen si më poshtë

krasniqi

Ka pothuajse një vit që bashkëpunoj me Mucalla 3D , ata vijnë për të më ndihmuar sa herë që kam  nevojë. Ata marrin garancinë e punës së tyre dhe më vizitojnë në kohën e duhur për të parandaluar ri-infektimin e furtareve. Nëse ndodh riaktivizim i tyre, ata kanë rënë dakord për ti menaxhuar ato brenda të njëjtës tarifë  dhe nuk kanë kërkuar para shtesë. Shërbimet e tyre janë të shpejta, pa probleme dhe fleksibël.

Arjan Krasniqi

Furrë buke “Krasniqi”

xhulio

I kontaktova Mucalla 3D për kontrollin e mushkonjave dhe doli shumë e dobishme. Ata mbuluan një sipërfaqe më të madhe se ajo e përmendur në kontratë dhe eliminuan mushkonjat dhe më ndihmuan me hapat parandalues për ti kontrolluar ato. Ekipi ishte me të vërtetë profesional.

Xhulio Shehi

Administrator Hoteli

Klientët tanë